skip to Main Content

Torsdag 16.11.2017 ble det nye temabaserte, geografisk grenseløse landsdelsselskapet Norske Fjell SA stiftet. Nyheten var mellom anna lagt ut på nettstaden: travelnews.no (du finn artikkelen her).

Frå artikkelen kan ein mellom anna lese fylgjande:

Norske Fjell SA er sluttresultatet av en 4,5 års lang prosess som startet gjennom den nasjonale strukturprosessen etablert av Nærings og fiskeridepartementet i 2013 med hovedformål å restrukturere og effektivisere reiselivssamarbeidet i landet med målsetningen om bedre utnyttelse av offentlige og private midler, fler gjester og bedre lønnsomhet for reiselivsbedriftene.

Stifterne er destinasjonsselskapene i Hemsedal, Norefjell, Trysil, Hovden, Telemark, Lillehammer, Narvik, Geilo samt Alpinanleggenes Landsforening. I tillegg vil flere destinasjonsselskaper bli medlemmer i nær framtid.

Norske Fjell har til formål å fremme reiselivsbedriftene i fjellets økonomiske interesser, knyttet den den kommersielle reiselivsnæringen i medlemmenes respektive regioner.

Styret består av
Jan Egil Halbjørhus – Styreleder
Andreas Smith-Erichsen – Visit Geilo AS
Ragnar Norum – Visit Narvik AS
Eigil Ulfsøn Rian
Kari Hanne Rurud – Visit Lillehammer AS
Bo Halvardsson – Destinason Trysil SA

Telemark

Kven deltek frå Telemark?
I mail frå prosjektleiar i Vandre Telemark Lill Susan Rognli Vale vert vi informert om fylgjande:
Ane på Gaustablikk Hotell er vara i styret, og Caroline Laurhammer (Visit Telemark) sitter i markedsrådet for sommersatsinga.
Mer informasjon skal komme etterhvert :-)
Back To Top