skip to Main Content

Innovasjon Norge har faste dager der de møter næringsliv og andre ute i regionene. Disse dagene kan man gjøre avtale for samtale med IN-representanten, og kunne få en avklaring eller vurdering av konkrete prosjekt eller spørsmål.

KONTORDAGER 2. HALVÅR 2017

  • Vi har de siste årene konsentrert kontordagene rundt nye prosjekter fra etablert næringsliv og proaktiv oppfølging av våre felles kunder. Dette var det et ønske om å fortsette med.
  • Andre arrangementer fra oss tar vi da i tillegg til kontordagene, med mindre dere planlegger ting i samme tidsrom som det gir mening å slå sammen.
  • På IN-dagen kom det også et ønske fra flere om at Innovasjon Norge skulle gå gjennom hvordan vi vurdere saker, f.eks ved å gå gjennom en saksinnstilling sammen næringsrådgivere i regionen. Dette prioriterer vi gjerne, og kan lage litt materiale på det. Forslaget fra oss er derfor at dere velger dere ut en av kontordagene på høsten til at vi gjør dette sammen med dere. Avtal dette med vår rådgiver for den aktuelle datoen
  • Kontaktpunktene våre for samarbeidet er næringsselskapene på Notodden, Kviteseid, og Bø. I tillegg til ViG og Proventia.
12.sept 03.okt Uke 46 05.des 16.jan 2018
Midt-Telemark Reidun Elin Gründeruka Stine Randi
Vest-Telemark Elin (15.09) Stine Gründeruka Randi Marte
Øst-Telemark Stine Randi Gründeruka Marte Reidun
Proventia Randi Marte Gründeruka Reidun Elin

*Gry sitter på Herøya ca 1 gang i mnd.

**Gry og Tommy er også reserve

 

 

Back To Top