skip to Main Content
Landsdelsselsapet  Norske  Fjell  SA

Landsdelsselsapet Norske Fjell SA

Torsdag 16.11.2017 ble det nye temabaserte, geografisk grenseløse landsdelsselskapet Norske Fjell SA stiftet. Nyheten var mellom anna lagt ut på nettstaden: travelnews.no (du finn artikkelen her).

Frå artikkelen kan ein mellom anna lese fylgjande:

Norske Fjell SA er sluttresultatet av en 4,5 års lang prosess som startet gjennom den nasjonale strukturprosessen etablert av Nærings og fiskeridepartementet i 2013 med hovedformål å restrukturere og effektivisere reiselivssamarbeidet i landet med målsetningen om bedre utnyttelse av offentlige og private midler, fler gjester og bedre lønnsomhet for reiselivsbedriftene.

Stifterne er destinasjonsselskapene i Hemsedal, Norefjell, Trysil, Hovden, Telemark, Lillehammer, Narvik, Geilo samt Alpinanleggenes Landsforening. I tillegg vil flere destinasjonsselskaper bli medlemmer i nær framtid.

Norske Fjell har til formål å fremme reiselivsbedriftene i fjellets økonomiske interesser, knyttet den den kommersielle reiselivsnæringen i medlemmenes respektive regioner.

Styret består av
Jan Egil Halbjørhus – Styreleder
Andreas Smith-Erichsen – Visit Geilo AS
Ragnar Norum – Visit Narvik AS
Eigil Ulfsøn Rian
Kari Hanne Rurud – Visit Lillehammer AS
Bo Halvardsson – Destinason Trysil SA

Telemark

Kven deltek frå Telemark?
I mail frå prosjektleiar i Vandre Telemark Lill Susan Rognli Vale vert vi informert om fylgjande:
Ane på Gaustablikk Hotell er vara i styret, og Caroline Laurhammer (Visit Telemark) sitter i markedsrådet for sommersatsinga.
Mer informasjon skal komme etterhvert 🙂
Back To Top